Hirdetés

Fallout: New Vegas - ebben a modban te lehetsz Neo

|

A Fallout játékok lelkes modderei időről időre újabb remek alkotásokkal lepnek meg bennünket. Most elkészült egy mod, ami Superhotot varázsolt a Fallout: New Vegasból.

Hirdetés

Bár a legtöbb modder most a Fallout 4-hez készít ütős alkotásokat, szerencsére még a széria korábbi részeit sem hanyagolják el ezek a kreatív elmék. Most például a Fallout: New Vegashoz készült el egy érdekes mod, ami a Superhot időmegállítós játékmenetét hozza el nekünk.

Ha telepíted ezt a modot, akkor a Fallout: New Vegas lényegében úgy fog működni, mint az utóbbi idők legnagyobb FPS meglepetése, a Superhot. A kilőtt töltények megfagynak a levegőben és csak akkor haladnak tovább, ha te magad is mozogsz. Így lényegében gond nélkül ki tudod majd kerülni a felét tartó lövedékeket, pontosan úgy, ahogy azt Neo is tette a Mátrixban. Nézzétek meg mindezt játék közben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)