Hirdetés

Fallout: New Vegas - így lesz belőle túlélőszimulátor (videó)

|

Azt hitted, hogy a Fallout: New Vegas világa nem lehet már keményebb? Ez a mod bebizonyítja neked, hogy tévedtél.

Hirdetés

Úgy érzed, hogy kihívás nélkül járhatod Nevada, Kalifornia vagy Arizona kietlen síkságait? Akkor biztosan találtunk neked valamit, ami miatt érdemes ismét kalandozni a Fallout: New Vegas világában.

A Dust mod első látásra nem tűnik túl nagy eresztésnek, de aki jobban belemerül, az rá fog jönni, hogy egy mélyen átgondolt alkotásról van szó, ami gyakorlatilag túlélőszimulátorrá változtatja a Fallout: New Vegas-t. 20 évvel az alapjáték eseményei után járunk, karakterünk egy olyan világban tér magához, amiben elég egyetlen rossz lépés, és máris jót lakmároznak a húsából. Egy brutális járvány söpört végig a sivatagon, ami jóformán mindenkit megölt az ismerős szereplők közül. A települések szellemvárosokká váltak, a fertőzés túlélői pedig kannibálokká változtak vagy pedig törzsekbe verődtek és olyan magányos kalandozókra vadásznak, mint amilyenek mi is vagyunk. A töltény szűkös, fegyvereink borzasztó állapotban vannak, emellett pedig gyötör minket a szomjúság és az éhség. Egyetlen feladatunk van, élve kell kijutnunk a Mojave sivatag véráztatta dűnéi közül.

A Dust mod jóformán minden mechanizmust megváltoztat a játékban, úgyhogy aki szerette a Bethesda és az Obisidian játékát, az feltétlenül próbálja ki. A Fallout 4 érkezéséig remek hiánypótló lehet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)