Hirdetés

Fallout: New Vegas Ultimate Edition hamarosan

|

Ha már egyszer kizárólagos tulajdonosa a Fallout jogoknak, a Bethesda újabb gyűjtői változatot tervezett be a New Vegas-ból.

Hirdetés

A Fallout: New Vegas korábbi gyűjtői kiadásáról, a Collector's Edition-ről 2010 májusában adtunk számot, a Bethesda és az Obsidian kettőse akkor kihagyhatatlan és zseniális ajánlattal kedveskedett a rajongóknak. Vajon újra sikerül elcsábítaniuk minket?

Az év vége felé bejelentett Ultimate Edition tartalmazza majd az összes eddigi kiadott DLC-t: Dead Money, Courier's Stash, Gun Runnes, Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road. A csomag ára PC-re 40 dollárba kerül, míg a másik két platformra 50-50 zöldhasút kell érte leszámolnunk.

A Fallout: New Vegas Ultimate Edition február tizedik napján jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a kiadáshoz pedig jár egy bemutatkozó trailer is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)