Hirdetés

Fallout: New Vegas - valaki gyógyulás nélkül vitte végig

|

Egy játékos egy évvel ezelőtt vette a fejébe, hogy a Fallout: New Vegast a lehető legnehezebb módon, mindenféle életerő-visszatöltés nélkül tolja végig. Eddig tartott.

Hirdetés

Az egyszerűen csak Jon névre hallgató videós több mint egy évvel ezelőtt vágott bele abba a lehetetlennek tűnő kihívásba, hogy a Fallout: New Vegast és annak mind a négy DLC-jét úgy játsza végig, hogy közben nem használ semmit, ami visszatöltené az életerejét.

Hősünk a Many A True Nerd Youtube csatornára töltögette fel az epizódokat, és miután néhány hét betegség vagy nyaralás miatt kimaradt, most, a 45. videóban sikerült pontot tenni a New Vegas végére. A You Only Live Once néven futó kihívásról sokan azt hitték, hogy teljességgel lehetetlen, és minden bizonnyal csak néhány ember ismeri olyan behatóan a játékot, hogy egy ilyet teljesítetni tudjon.

Jon minden lépését pontosan előre megtervezte, és amennyire csak lehet, kihasználta a játékban lévő frakciókat, így elkerülve néhány rázós szituációt, vagy elérve, hogy az NPC-k harcoljanak helyette. A döntési helyezetkben is úgy keverte a kártyákat, hogy abból a legbékésebb megállapodás szülessen, még akkor is, ha ez esetleg a történet szempontjából nem volt a legjobb. A teljes végigjátszást itt nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)