Hirdetés

A Fallout: New Vegas is bekerült az Xbox Game Passbe

|

Ha van Game Pass előfizetésed, akkor nem lehet további kifogásod, hogy miért nem próbálod ki a Bethesda egyik legjobb játékát. Ha pedig veterán gamer vagy, jöhet a nosztalgia.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass-tulajdonosok három új játékot is kaptak a gyűjteményükhöz, már ha ténylegesen Xboxon élvezik annak lehetőségeit. Ők ugyanis megkapták a Panzer Dragoon Ortát, a Felix the Reapert és a Fallout: New Vegast.

Hirdetés

A PC-s tábor ebből csak a Felix the Reapert kapta meg, ami egyébként egy teljesen új játék, és a halálügyi minisztérium egyik dolgozóját alakítjuk benne. Tényleg, itt a launch trailer, ha nem hiszitek:

Az Xbox Game Pass egy Netflix-stílusú előfizetés, ami lehetővé teszi, hogy havi párezer forintért egy rakat játékot játszhassunk PC-n és Xboxon. Ha szeretsz sok egyjátékos címet gyorsan végigpörgetni, akkor érdemes lehet megfontolni a befizetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)