Hirdetés

Az Obsidian szívesen készítene újabb Fallout játékot

|

A Fallout: New Vegas készítői örömmel visszatérnének a poszt-apokaliptikus Amerikába, de persze ennek a tető alá hozatala első sorban nem rajtuk múlik.

Hirdetés

Nemrég nosztalgiázott kicsit az Obsidian feje a Fallout: New Vegas készítése kapcsán, ami nekik is legalább annyi jó emléket jelent, mint a játékosoknak. Így nem meglepő, hogy szívesen térnének vissza a szériához, ami ismét szóba került egy interjúban.

Hirdetés

Josh Sawyer, a 2011-es epizód rendezője volt nemrég az IGN egy beszélgetős műsorának vendége, ahol a New Vegasszal kezdtek el játszani a készítésében komoly szereppel bíró szakember kommentárjával. De természetesen a múlt mellett szóba kerültek a jövőbeli eshetőségek is.

"Mindenképp szeretnék megint egy Fallout játékon dolgozni. Tudom, hogy az Obsidiannél is sokan vannak, akik nagyon szeretnének ismét egy Fallout játékot készíteni. Ha megkapnánk rá a lehetőséget, persze"

- mondta Sawyer, aki arra is kitért, hogy a rajongók is elsősorban erről kérdezgetik az Obsidian csapatát.

"[A Falloutról] többet kérdeznek, mint bármi másról, (...) folyamatosan kapunk erről kérdéseket"

- fejtette ki.

A széria jövőjét persze csak a Bethesda ismerheti igazán, akiktől egyelőre csak a 2015-ös Fallout 4-hez nemrég kiadott Creation Clubról hallottunk, a következő részről még nem. Az idei év elején egyébként pletykálták a Fallout: New Vegas 2 megjelenését, de ez a hír kacsának bizonyult.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)