Hirdetés

Fallout 1.5 - ezt töltsd le, ha klasszikus Fallout élményre vágysz

|

Aki jobban kedveli a régi Fallout játékok izometrikus megjelenítését, és inkább otthon érzi magát a pixeles világvégében, annak most itt a megmentője.

Hirdetés

A Fallout 1.5: Resurrection egy Fallout 2 mod, ami arra hivatott, hogy összekösse az első és második részt. A helyszín Új-Mexikó, a térkép pedig nagyjából akkora, mint az első részé volt. Rengeteg küldetés és felfedezni való vár mindenkire.

A sztori azzal indít, hogy a főszereplő egy barlangban ébred amnéziásan, és a játék nagy részét azzal tölthetjük, hogy kiderítsük, ki ő, és hogy hogyan került erre a helyre.

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy inkább dobják a Fallout 2 poénjait és egy teljesen sötét és drámai világra koncentrálnak, mindenféle viccelődés helyett.

"Az volt a célunk, hogy visszahozzuk a klasszikus epizódok RPG hangulatát. Sokan emlékeznek arra, amikor először végigjátszották a játékot tele kalandokkal és elképesztő helyszínekkel. Pontosan ilyen játékot akartunk csinálni mi is."

A Fallout 1.5 cseh verziója már három éve elérhető, de mostantól végre az angol változat is letölthető ingyenesen ezen a linken keresztül. Ha a napokban PC-re megjelent Fallout Shelter nem a te világod, akkor talán Új-Mexikóban otthonra lelsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)