Hirdetés

Fallout 3 retro videó

|

Azt már minden bizonnyal sokan tudják hogy a Fallout 3-at, az Obliviont is készítő Bethesda hegeszti. Azt már nem valószínű hogy sokan tudnák hogy régebben is volt egy Fallout 3 projekt csak a Black Isle csapat kezei között, amit azóta már visszavontak, másik dolog az hogy a csapat sajnos megszűnt.

Hirdetés

A Black Isle az egyik legpatinásabb fejlesztő csapat hiszen játékaikkal alapjaiban határozták a szerepjátékok műfaját. A Baldur's Gate vagy az Icewind Dale-t sokan a mai napig is minden idők legjobb játékainak tartják. Talán nem is lett volna rossz dolog ha ez a csapat készíti a Fallout 3-at de sajnos ez nem járt sikerrel az egykori nagy csapat tagjai most olyan fejlesztő cégeknél dolgoznak mint a Obsidian vagy a Bioware. De a Bethesda-val se jártunk rosszul de ez majd kiderül, ha megjelenik a várva várt játék. Ma egy kis videót találtunk a Black Isle egykori projektjéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)