Hirdetés

Fallout Shelter - már 100 millióan játsszák

|

A Fallout Shelter játékostábora hatalmasra nőtt, de nem ez az egyetlen érdekes adat a bunker-menedzselős alkalmazás kapcsán.

Hirdetés

A Fallout Shelter játékosok minden platformon együtt összelapátolta 385 millió játékórát, amit 140 millió menedék menedzselésével hoztak össze. Mindent összegezve összesen 7,6 milliárd alkalommal játszottak felhasználók a programmal.

Hirdetés

A lenti infógrafika rengeteg értékes adatot szolgáltat a címről, ami egy E3-ra időzített kis mellékes játék volt néhány évvel ezelőtt. A hatalmas sikert a Bethesda ingyen prémium tárgyakkal ünnepli.

Aki bejelentkezik a Fallout Shelterbe a következő napokban az Lunchboxokat, Nuka-Colákat, és más speciális cuccokat kap, összesen nagyjából 10 dollár értékben. Ha kell egy kis segítség a bázisodhoz, akkor most lesz érdemes benézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)