Hirdetés

Fallout Shelter Android megjelenés - már nem kell sokat várni

|

Az iOS-es játékosok megőrülnek a Fallout Shelterért, de úgy látszik, hogy már az androidosoknak sem kell sokat várniuk a Bethesda első mobiljátékára.

Hirdetés

A szerkesztőség fele már egészségtelen mennyiségű órát pakolt bele a Fallout Shelterbe. A másik fele pedig androidos.

A Bethesda az E3 2015-ön jelentette be, hogy már fel is lőttek az AppStore-be egy a Fallout világában játszódó mobiljátékot, hogy a Fallout 4 megjelenéséig is legyen mivel elütnünk az időt. A Fallout Shelter egyelőre csak iOS-re érhető el, de Pete Hines, a Bethesda megmondóembere a Twitteren most egy rajongónak azt válaszolta, hogy már az androidos megjelenés sincs olyan messze. Egyelőre csak annyi derült ki, hogy "jövő hónapban", tehát augusztusban érkezik a Fallout Shelter androidos verziója, de pontos dátumunk még nincs.

Egyelőre a Bethesda nem mondott semmit, de ha valaki, akkor Hines tudja, hogy mi a helyzet a cég portfóliójával. Ti várjátok már az androidos megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)