Hirdetés

Fallout Shelter - két Nuka-World karaktert hoz az 1.7-es frissítés

|

A Fallout 4: Nuka-Worldre készülve Bottle és Cappy is csatlakozik a játékhoz. A figurák mellett új küldetéseket is hoz az 1.7-es frissítés.

Hirdetés

Jó látni, hogy a már PC-n is játszható Fallout Shelter még közel másfél évvel indulása után is frissül. Valószínűleg az utolsó DLC megjelenése után már nem nagyon fog, de annak kapcsán még bővült új tartalommal: a Nuka-World kabalafigurái tiszteletüket teszik a Fallout Shelterben. 

 

Bottle-t és Cappy-t, az aranyos kabalákat egy Special Event küldetés során érhetjük el, aminek témája a legújabb Fallout 4 DLC. Ha végigvisszük a küldetést meg fognak jelenni bunkerunkban. Érdemes lesz őket beszerezni, mert ott tartózkodásuk alatt ha rájuk kattintunk vagy bökünk, kupakokat és Nuka-Cola Quantumot kapunk.

 

A frissítés többféle új feladatot is hozott. A heti küldetésekre minden pénteken számíthatunk, a Special Event feladatokra pedig hétvégén. Aki nem akar ezekkel vesződni, egy Nuka Cola Quantum beáldozásával átugorhatja őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)