Hirdetés

Fallout Shelter - megjelent PC-re, így szerezheted be

|

Az okostelefonok után már PC-n is igazgathatjuk a saját bunkerünk mindennapjait a Fallout Shelterben,

Hirdetés

A Bethesda már az E3-on bejelentette, hogy a hatalmas sikerre való tekintettel a PC-seket is megörvendezteti a Fallout mobilos spin-offjával, a Fallout Shelterrel, amely - ahogy az pár napja kiderült - az 1.6-os update társaságában fog megérkezni az említett platformra. 

A free-to-play modellű, de mikrotranzakciókat és minden eddigi frissítést tartalmazó PC-s Fallout Shelter ma hivatalosan is megjelent - hívta fel rá a figyelmünket a Bethesda Twitter csatornája, ahol azt is megemlítették, hogy a Bethesda.net-en keresztül juthatunk hozzá a bunkermenedzselős játékhoz: 

Ahogyan arra egy másik tweet utal, a Fallout Shelter következő, masszív frissítése, az 1.6-os patch szintén ma élesedik, ami többek között egy új harcrendszert, küldetéseket, új helyszíneket, ellenfeleket és karaktereket hoz magával: 

Ti bepróbálkoztok egy saját bunkerrel PC-n is vagy elég volt a mobilos verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)