Hirdetés

Fallout Shelter - hamarosan befut PC-re is

|

A Bethesda mobilokon hatalmas sikert elért bunkermenedzselős játéka, a Fallout Shelter pár nap múlva PC-n is tiszteletét teszi és indulhat a Vault kattintgatása.

Hirdetés

Talán kissé csitultak a kedélyek a Fallout Shelter körül, a frissítéseket leszámítva kevesebbet beszélünk a Bethesda bázisépítős és menedzselős mobiljátékáról, pedig a tavalyi E3 után másról sem szóltak a hírek, csak erről. Elvégre egy hónappal később már több mint 85 millió bunkert hoztak létre a lelkes, iOS-eszközzel rendelkező felhasználók (persze megjelent Androidra is). Az idei E3-on a Bethesda ismét megvillantotta a Fallout Sheltert: bejelentették a PC-s változatot

A Fallout mobilos spin-offjának PC-s kiadásáról akkor szinte semmit sem mondtak nekünk és azóta is nagyon csendben voltak a fejlesztők, viszont nemrég a hivatalos Fallout Twitteren felbukkant egy fotó, amelyből kiderült, hogy a Fallout Shelter eddigi legnagyobb frissítése, az 1.6-os update és a PC-s verzió elvileg július 14-én fog megjelenni (időzónát nem adtak meg, így csak találgatni tudunk): 

A PC-s Fallout Shelterrel kapcsolatban annyi bizonyos, hogy minden korábbi frissítést tartalmazni fog és ugyanazt a free-to-play, mikrotranzakciókkal megtűzdelt modellt használja, mint a mobilverziók. Ami pedig az 1.6-os update-et illeti, jelenlegi információink szerint egy új harcrendszer kerül bevezetésre általa, küldetésekre küldhetjük majd a kis túlélőinket, valamint új helyszínekkel, ellenfelekkel és karakterekkel is számolhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)