Hirdetés

Konzolra jön a Fallout Shelter

|

A Bethesda Fallout spin-offja újabb platformot készül meghódítani.

Hirdetés

A két évvel ezelőtti E3 alatt jelent meg iOS-re a Fallout Shelter, amiben egy bunker lakóinak életét menedzselhetjük. Azóta a játék már Androidon és PC-n is játszható, folyamatosan bővítik, szezonális tartalmak érkeznek hozzá, és ez várhatóan még egy jó ideig így marad.

A Bethesda bejelentette, hogy február 7-étől Xbox One-ra is letölthetjük, ezzel együtt pedig felkerül a Windows Store-ba is, úgyhogy a Play Anywhere támogatásnak köszönhetően bármelyik platformon játsszunk vele, a másikon ott folytathatjuk, ahol az egyiken abbahagytuk. A kezelést tökéletesen az Xbox One kontrolleréhez igazították. Természetesen ingyenes lesz. 

Játszotok vele? Szerintetek van értelme a konzolra költöztetésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)