Hirdetés

Végtelenül fura Fallout streamet indított el a Bethesda

|

"Kérem, maradjon készenlétben" - ennyit olvashatunk a streamben mutatott képernyőn. Mi türelmesen várunk.

Hirdetés

Nemrég a Twitteren robbantotta a legújabb bombáját a Bethesda, megosztottak ugyanis egy olyan monoszkópot, ami teljesen egyértelműen egy új Fallout játékra utal. Azóta viszont már egy livestreamet is elindítottak. 

Hirdetés

Egyelőre nem történt túlzottan sok minden, elvileg annyi törte meg a folyamatos és változatlan látványt, hogy egy fickó üdítőt iszogatva besétált, majd odébb is állt. Azóta csak azt bámuljuk, ahogy hipnotikusan villódzik a korábban említett monoszkóp a tévé képernyőjén, előtt pedig fáradhatatlanul feszít a Fallout széria ikonikus figurája. 


Nem lehet tudni, meddig tart majd mindez, az is simán benne van a pakliban, hogy a nagy semmiért várakozunk, de egyhamar már akkor sem fogjuk kikapcsolni a streamet. Ki tudja, talán kiderül, hogy egy új Fallout epizód érkezik, vagy "csak" egy korábbi rész remaster kiadása készül el. 

Frissítve: közben már egy báb is feltűnt a semmiből:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)