Hirdetés

Fallout - Tévéképernyőre és mozivászonra viszik?

|

Filmet készíthetnek a poszt-apokaliptikus világképpel rendelkező Fallout alapján, a Bethesda Softworks televíziós showban is gondolkodik.

Hirdetés

Kate Winslet golyócirádázta fülcimpával vánszorog partnere árnyékában a mutánsoktól hemzsegő, atombombákkal urándúsított amerikai földeken. Mellette Leonardo DiCaprio próbál kiigazodni a kietlen sivatagot átszelő karaván vezetőjétől kapott térképen és eljutni a legközelebbi roncstelepre ivóvízért.

Imádunk röhögni a videójátékok alapján összerántott amerikai filmadaptációkon, azonban legperverzebb álmainkban sem gondolhatjuk, hogy a Fallout filmverziójában viszontláthatjuk az imént lefestett képet. Nem véletlenül kerestünk potenciális főszereplőket egy esetleges Fallout filmátirathoz, a Bethesda Softworks ugyanis február elején vadonatúj márkajegyeket csapott a Fallout-hoz, melyek szerint televíziós programon (sorozat?) és poszt-nukleáris, apokaliptikus világban játszódó filmen gondolkodnak a Bethesda illetékesek.

Valamint tegyük hozzá, maguknak szeretnék a megcsúszott a Fallout Online jogait. Sajnos részletesebb információkkal nem szolgálhatunk a témában, mindenesetre érdekes jövőt szánnak a Fallout játékcsaládnak. Ha lenne Fallout mozi, kit látnátok szívesen a főszerep(ek)ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)