Hirdetés

Nem egy univerzumban játszódik a Fallout és a The Elder Scrolls sorozat

|

A népszerű rajongói teóriát most egyszer és mindenkorra megcáfolta a Bethesda, nincs több találgatás, meg egyrészt-másrészt gondolatmenet.

Hirdetés

Egy népszerű rajongói elmélet szerint a Fallout és a The Elder Scrolls játékok ugyan abban az univerzumban játszódnak. Az E3-on a GameSpot elkapta a cég fő marketingesét, Pete Hinest, és őt kérdezte ki erről.

Pete felhívta rá mindenki figyelmét, hogy a Fallout 1-2 nem a Bethesda munkája, hanem az Interplayé, tehát ez az elmélet akkor sem lehetne igaz, ha a ők úgy akarnák.

"Halvány ötletem sincs, hogy miből gondolhatják ezt. Az Elder Scrolls játékokat mi csináltuk, de egy teljesen más fejlesztő és kiadó kezdte el a Falloutot, amit később mi szereztünk meg. Hogy kötötték volna a mi világunkhoz az övékét?"

A Bethesda nem finomította a játékok sztorijait, és nem is írtak át semmit miután megszerezték a Fallout jogait. Semmit nem tettek annak érdekében, hogy minden rész ráférjen egy idővonalra.

"Nincs olyan univerzum, ahol ez a kettő ugyan abban az univerzumban játszódik. Ez így egész egyszerűen nem létezik."

A rajongók az egész teóriát olyan apróságokra építették fel, mint a két játékban felbukkanó hasonló elemek és tárgyak. Ezek szerint inkább csak easter eggek ezek, mint a két világot összekötő szálak, tehát kár ezen tovább lovagolni. Persze a képzelet szabad, ha ettől jobb lesz a játékélmény, nyugodtan képzelheti bárki, hogy valójában egy nagy univerzum darabkáit látja. Elég messziről nézve ez végülis tökéletesen igaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)