Hirdetés

Falon mászkálós gél a Portal 2-ben?

|

Csak lett volna: Erik Wolpaw, a játék írója elárulta, mi maradt ki a játékból (többek között).

Hirdetés

A Portal 2 újításai között felfedezhetjük az úgynevezett géleket.

A kék színű nagyobb ugrást, a narancssárga "trutyi" pedig gyorsabb mozgást biztosít számunkra, valamint néhány pályán mindenképp kell őket használnunk a továbbjutáshoz. Remek fejtörőket alkottak így a készítők, de van valami, amit kihagytak.

A Portal 2 végleges verziójából viszont több dolgot is kihagytak, például a pneumatikus csöveket, melyeket korai videókban még láthattunk.

Erik Wolpaw, a Portal első és második részének írója elmondta, hogy a csövek mellett van még valami, ami nem került bele a kiadott játékba: egy olyan gél, aminek a segítségével a falon sétálhattunk volna.

"Egyszer volt egy olyan új Gélünk, ami lehetőséget adott arra, hogy a falakon mászkáljanak a játékosok." - mondta Wolpaw, majd hozzátette, hogy végül azért hagyták ki, mert "az effekt annyira zavaró volt, hogy émelyítette az embereket."

Sajnálom, hogy ez a gél nem került bele a végleges Portal 2-be, kihívás lett volna ilyen jellegű fejtörőket megoldani. Amúgy csak megjegyzem, de a Portal első és második részében is több olyan effekt van, ami émelyítő, ezek mellett bőven megfért volna a falas gél. Talán csak túl lusták voltak feladatokat alkotni hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)