Hirdetés

Falura költözhetünk a The Sims 4 következő kiegészítőjében

|

A The Sims 4 Cottage Living kiegészítőjében állatokat gondozhatunk, növényeket nevelgethetünk, és a kocsmába is ellátogathatunk.

Hirdetés

Állítólag javában készül már a The Sims sorozat következő része, de tekintve, hogy az Electronic Arts továbbra is ontja a kiegészítőket és csomagokat a The Sims 4-hez, nehéz elhinni, hogy pár éven belül megtörténik a generációváltás. Talán majd a júliusi EA Play-en erről is szót ejtenek. 

A rendezvény teljesen véletlenül(?) épp azon a napon lesz, amikor megjelenik a The Sims 4 Cottage Living kiegészítője, amivel a külvárosból a vidékre költöztethetjük simjeinket.

Hirdetés

A csomag megvásárlását követően teheneket tarthatunk, akik eleve ízesített tejet adnak, csirkéket nevelhetünk, hogy tojásaikból (lehetőleg nem a szemük láttára) reggelit készítsünk, vagy nyulakkal, rókákkal, madarakkal találkozhatunk a vadonban. Az állatokat öltöztetni is lehet. Nyilván alpaka is lesz, hiszen mindenbe kell alpaka. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Henford-on-Bagley-ben élő simjeink maguk termelik meg zöldségeiket, és a nagyra nőtt terméseket akár a Finchwick Fair vásár versenyére is benevezhetik. Mivel egy faluról van szó, mindenki ismer mindenkit, és a helyi kocsmában lehet majd barátkozni, megismerni a település múltját.

A Cottage Living minden platformra (PC/Mac, PS4, Xbox One, és a visszafelé kompatibilitás miatt PS5, Xbox Series X|S) elérhető lesz, és mindenki, aki megvásárolja legkésőbb szeptember 2-ig, kap egy díszbiciklit, egy csirkén lovagoló kertitörpét, és egy kivilágított fát.

A The Sims 4 alapjáték sok más alkotással együtt ingyenesen elérhető az Xbox Game Pass Ultimate és az EA Play előfizetői számára. Előbbi most 300 Ft-ba kerül 3 hónapra, érdemes kihasználni a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)