Hirdetés

Family Guy Online - Vége a mesének

|

Vegyetek könnyes búcsút a Famliy Guy MMO-tól, mert január közepén lehúzza a rolót.

Hirdetés

Finoman szólva kellemetlen, amikor egy játék kézzel fogható közelségbe kerül ahhoz, hogy teljes pompájában feltárulkozhasson a publikum előtt, ám valamilyen okból beint a sors, a befektető, a gazdasági helyzet, a piac, vagy valami más, és veszi a kalapját.



Az Acronym Games és a Roadhouse Interactive koprodukciójában készült Family Guy Online tavaly júliusban vált hozzáférhetővé korlátozott mértékben egy zárt béta keretében. Ebből időközben eljutott a nyílt béta fázisáig, ám a hivatalos megjelenést már nem érheti meg, hiszen 2013. január 18-án lekapcsolják a szervereket.



A fejlesztők köszönik, hogy együtt népesítettük be Quahog városát Griffinékkel, és felhívják rá a figyelmünket, hogy amennyiben valós pénzköltéssel járó tranzakcióra kerítettünk sort az egyébként free 2 play alapokon nyugvó Family Guy Online-ban, akkor az összeget hiánytalanul visszakapjuk. De csak abban az esetben, ha október 22-e és december 21-e között nyúltunk a pénztárcánkba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)