Hirdetés

Fanatec - az Xbox 360-as kormányok működni fognak Xbox One-nal

|

A Fanatec kormányok nem tartoznak a bárki által megfizethető kategóriába, és a cég megoldásának hála ha valaki Xbox One-ra tér át, nem kell új kormányt vennie.

Hirdetés

Érthető, hogy a hardvergyártók miért nem küzdenek minden erejükkel azért, hogy az előző generációs konzolokhoz gyártott perifériák az újakkal is működjenek. Ennek több oka is lehet, de akármi is álljon a háttérben, ezt el kell fogadnunk. Azért van kivétel.

Egy alap, Xbox 360-nal is kompatibilis Fanatec komány ára 200 euró körül van, ami valamivel több, mint 60 000 forint. Ehhez vásárolhatóak még különböző kiegészítők, amikkel a vezetési élmény még élethűbb lesz, ugyanakkor a kormánytól megválni egyenes arányban még fájdalmasabb. Egy új kiegészítővel viszont nem kell megszabadulni a perifériáktól, ezzel ugyanis bármely Xbox 360-as Fanatec kormány csatlakoztatható Xbox One-hoz. Arról még nincs hír, hogy a PlayStationös kormányokkal is van-e bármilyen hasonló terv, ez valószínűleg inkább azon múlik, hogy a Sonyval sikerül-e megállapodni.

Ti milyen kormányt használtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)