Hirdetés

Fantasy elemekkel tűzdelt túlélőjátékkal bővül az Xbox Game Pass

|

Már hivatalos, hogy a jövőben a Conan Exiles is a Microsoft szolgáltatásának része lesz.

Hirdetés

Számos olyan túlélőjátékkal találkozhattunk már, ami valamilyen posztapokaliptikus környezetbe kalauzol el minket, de szerencsére azok is találhatnak maguknak érdekes címeket ebben a műfajban, akik jobban rajonganak a fantasy világokért.

A 2018-ban megjelent, a Conan, a barbár világában játszódó Conan Exiles például tökéletes választás lehet, és valamikor később már nem is kell külön megvásárolnunk, ha játszani szeretnénk vele.

Hirdetés

A Funcom bejelentette, hogy a Conan Exiles is be fog kerülni az Xbox Game Pass kínálatába, és ugyan az egyelőre nem derült ki, hogy erre pontosan mikor is kerülhet sor, azt már tudjuk, hogy PC-n és konzolokon is elérhető lesz. Nem volna túl meglepő, ha erre az egészre még ebben a hónapban sor kerülne, ugyanis május 27-én hivatalosan is megjelenik a játék következő kiegészítője, az Isle of Siptah, ami nyilván jó apropó volna egy ilyen lépéshez.

Egyébként az már korábban kiderült, hogy milyen újdonságokkal bővül az Xbox Game Pass ebben a hónapban, illetve arról is tájékoztatott már minket a Microsoft, hogy mely címektől kell búcsút vennünk hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)