Hirdetés

Fantasy kalandon dolgozhatnak a Duke Nukem széria fejlesztői

|

A 3D Realms a Twitteren tette közzé, hogy hamarosan nagy bejelentésre készülnek, ehhez pedig egy árulkodó képet is kaptunk.

Hirdetés

A pörgős FPS-eiről elhíresült stúdió, a 3D Realms a jelek szerint új IP bejelentésére készül, ami nem meglepő, hiszen legutóbbi játékuk, az Ion Fury megjelenését követően teljes erőkkel vethették rá magukat egy új projektre. Ami szokatlan, hogy a jelek szerint a stúdió egy fantasy világban játszódó alkotással jelentkezhet, mely igen csak elütne eddigi kalandjaiktól.

Hirdetés

Ha megnézzük a cég portfólióját, akkor olyan címeket találunk az eddigi játékaik között, mint a Duke Nukem széria, a Bombshell vagy az Ion Fury, melyek mind jelenkori vagy éppen futurisztikus környezetben játszódtak. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió a fantasy világába kalauzol majd minket következő alkotásában, a Twitteren erről osztottak meg néhány apró infót:

Mi csak üdvözölni tudjuk, ha a 3D Realms egy teljesen új franchise életre hívásán dolgozik, és ha hihetünk a stúdiónak, akkor hamarosan bővebben is hallunk majd a projektről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)