Hirdetés

Fantasztikus képeken a S.T.A.L.K.E.R. 2

|

Háttérképnek is tökéletesek lennének az Unreal Engine 5-ös játék vadonatúj screenshotjai.

Hirdetés

Alapvetően is sokan várták a következő S.T.A.L.K.E.R. játékot, de a júniusi Xbox + Bethesda Showcase során a GSC Game World olyan gameplay videót villantott, ami alapján a Microsoft egyik legnagyobb húzócímévé válhat a hátborzongató FPS. Az időközben grafikus motort váltott játék piszkosul hangulatos és annál is jobban néz ki, ezért cserébe pedig még azt is megbocsájtják majd a legtöbben, hogy 150 gigán terpeszkedik majd (sőt, Xboxon még több szabad helyet sajátít ki magának). 

Új trailerrel ugyan nem örvendeztetett meg minket a GSC Game World, azonban néhány csodálatos képet kiadott, ezek alapján elképesztően fog kinézni a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Persze tudjuk, hogy az alábbi galériában szereplő, beállított pillanatfelvételek a valóságosnál szebbnek tüntetik fel a játékot, de ha csak feleennyire mutat majd jól a Zónába való visszatérés, akkor sem lehet okunk panaszra.

Hirdetés

A fejlesztők szerint régi és új helyszíneket is bejárhatunk majd a nem lineáris sztori felgöngyölítése során, a látványról pedig többek között az Unreal Engine 5, a mo-cap technológiával rögzített testek és arcok, a fotogrammetria, valamint a ray tracing gondoskodnak majd. 

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl érkezésére 2022. április 28-án számíthatunk PC-n, valamint Xbox Series X és Xbox Series S konzolokon, ráadásul már a megjelenés napján bekerül a Game Pass szolgáltatás felhozatalába. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)