Hirdetés

Fantasztikusan néz ki a Fallout 4: New Vegas mod

|

Gameplay trailert láthatunk a Fallout 4 motorjával újraalkotott New Vegasból.

Hirdetés

Noha a koronavírus-járvány miatt számos nagyobb költségvetésű videojáték csúszik, a Fallout szériához kapcsolódó két ambiciózus mod rendületlenül készül továbbra is. A napokban új videóval jelentkezett a Fallout: Miami mögött álló csapat, ezúttal pedig a Team F4NV adott életjelet magáról, amely a sorozat egyik legnépszerűbb részét, a New Vegast ülteti át teljesen a Fallout 4 motorjára, ezzel teljesen új szintre emelve a projektet. 

Hirdetés

A Fallout 4: New Vegas kapcsán nem olyan sűrűn kapunk helyzetjelentést, mint szeretnénk, ám a srácok már régóta dolgoznak a modon, és lassan, de biztosan haladnak. A legelső gameplay felvételt 2018-ban mutatták meg, az alábbi videó pedig demonstrálja, hogy az elmúlt két év során milyen fejlődéseken ment keresztül a minden tekintetben megújult New Vegas. 

A csapat továbbra sem jelentett be dátumot, de ez direkt van így: Discordon elárulták, hogy a mod készítése nem lineárisan halad, és szeretnék a lehető legjobb végeredményt kiadni a kezeik közül, nem érik be az "elég jóval". Ti ki fogjátok próbálni, ha megjelenik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)