Hirdetés

Fantasztikusnak ígérkezik a Total War: Warhamer 3 kampányának térképe

|

A Creative Assembly hangulatos videóval mutatja be az új Total War: Warhammer játszóterét.

Hirdetés

Ha minden a fejlesztők tervei szerint alakul, akkor már az ünnepek alatt játszhattunk volna a Total War: Warhammer 3-mal, azonban realizálták, hogy több időre van szükségük ahhoz, hogy valóban méltó folytatás és egyben trilógiazárás születhessen.

Szerencsére így is csak pár hónapot kell várnunk rá, hogy megérkezzen a stratégiai játék, addig pedig van idő bemutatni azokat a részleteket, amik korábban kevesebb figyelmet kaptak: ilyen a Total War: Warhammer 3 homokozója is. 

Hirdetés

Azt már korábban bemutatták a készítők, hogy mennyire izgalmasnak ígérkeznek az új frakciók és az azokhoz köthető tartalmak, valamint azt is prezentálták, hogy milyen javításokat alkalmaztak a csatáknál, ezúttal viszont a kampánytérkép kapja a főszerepet.

A Creative Assembly elkalauzol minket többek között Kislev fagyott pusztáira, a halálos Mourn-hegységbe és a Grand Cathay elszigetelt földjeire, a látottak alapján pedig az eddigi legváltozatosabb és legszebb játékteret alkották meg. Hogy a végeredmény mennyire lesz részletes, és mit mondanak róla a fejlesztők, azt alább fedezhetitek fel: 

A Total War: Warhammer 3 megjelenése 2022. február 17-én várható PC-re (Steamen, Epic Games Store-on és Microsoft Store-on), és azonnal bekerül a Game Pass szolgáltatásba is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)