Hirdetés

Far Cry 2 Crysist verő techdemo

|

Rendkívül látványos technológiai demonstrációt tártak elénk a Ubisoft Montreál tavaszra kiírt játékából.

Hirdetés

Az ember óhatatlanul a grafika jelenlegi csúcsának tartott Crysishoz hasonlítja a Far Cry folytatását. Mint az alant fellelhető videókban láthatjátok, a fejlesztők nem tréfáltak, amikor az élethűen szimulált afrikai szavannáról beszéltek. A napciklusok váltakozása, a dinamikus időjárásváltozás, a mindenkori széliránynak megfelelően hajló fűszálak, a rombolható környezet mind-mind hozzájárul a szabadon bejárható játékvilág hitelességéhez. A szélirány a már korábban beharangozott bozóttüzek esetében válik kiemelten fontossá. Még a gyorsított időben növekedő flórát is megtekinthetjük, de ez értelemszerűen kimarad a játékból, hiszen elég bugyután festene, ha séta közben felkenődnék az orrunk előtt növekvő fába.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)