Hirdetés

Far Cry 2 - Dreamhack demo

|

Egy svéd demo- és LAN-party jóvoltából több, mint húsz percet láthatunk a Ubisoft montreáli stúdiójában készülő FPS-ből.

Hirdetés

A Svédországban évente megrendezett Dreamhack idei bulijáról a Ubisoft sem kívánt lemaradni, s ha már ott jártak, akkor egy több mint húsz percesre nyúlt demóval kápráztatták el a közönséget. A felvétel minőségéért én kérek elnézést. Amint lesz jobb, cseréljük.



Jack Carver kalandja már a múlté, s dr. Krieger kísérleteiről sem esik szó. Hogyan is eshetne, amikor a Ubisoft az új grafikus motor mellett, új hőst és új történetet is kreált a folytatáshoz. A sokat vitatott sci-fi elemek, s a mutánsok átadják helyüket a korábbinál is szabadabb játékmenetnek, Afrika forró szavannáinak, zebrákat űző oroszlánoknak, fegyverkereskedőknek és orvvadászoknak. Nem is szaporítom tovább a szót, inkább javaslom megfelelő mennyiségű hideg üdítő és sós rágcsálnivaló előkészítését, mert ez hosszú lesz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)