Hirdetés

Far Cry 2 februárban

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Crysis november 16-ai premierje után nem kell sokat aludnunk, hogy újra egy dzsungelharc kellős közepébe vessük magunkat.

Hirdetés

Ugyanis a Crysist is fejlesztő CryTek első nagy dobásának, a Far Cry-nak a folytatása, a Far Cry 2 egészen hamar, egészen pontosan 2008. februárjában kerül a boltokba. Legalábbis a UbiSoft ezt állítja.

Mi mindenesetre kiváncsian várjuk a fagyos, téli hónapot, hiszen nem mindennapi élmény vár majd minket Afrika nem túl sűrűn lakta, veszélyes szavannáin.

farcry2_15.jpg

A folytatás amúgy olyan nevekkel kerül majd szorítóba, mint a Lost (PS3, Xbox 360, PC), Assassin's Creed (PC, Nintendo DS) és a Brothers in Arms Hell's Highway (PS3, Xbox 360, PC). Ezenkívül márciusban se marad vetélytárs nélkül, akkor a Splinter Cell Conviction érkezik PC-re és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)