Hirdetés

Far Cry 2 - Letölthető bónusz küldetések

|

A 6+1 darabosra tervezett csomag első két küldetése már elérhető, letölthető, felhasználható a Far Cry 2 tulajok által.

Hirdetés

Ha még nem játszottátok végig a Far Cry 2 hosszú napokra elegendő küldetéseit, vagy már épp halálosan unjátok őket és valami újra vágynátok inkább, akkor javaslom keressétek fel az Intel Game On oldalát, mégpedig íziben.
A Ubisoft Montreal afrikai piknikjéhez összesen hat extra küldetés készült, amiket kivégezve egy hetediket is elérhetünk majd. Egyelőre azonban csupán az első két missziót kapjuk meg az Intel jóvoltából.

farcry2_dunia-engine_-vs__11_.jpg


1. The Moroccan: Leboa-Sako tartomány legjobban őrzött szegletében kell tevékenykednünk. Egy régi idegenlégiós erődben rejtőzik a Marokkói, aki segíthet megkeresni a Sakált. Kutasd fel, és szedd ki belőle, mit tud.
2. The American: Egy amerikai informátor nyomára bukkant elődöd a sziklás Észak egyik kis falujában, Dogonban. Kövesd a nyomát, és derítsd ki, mit tudott meg az informátortól.

fc2_screen_1.jpg


A küldetések mintegy három órányi extra játékidőt csapnak hozzá a rendkívül hosszúra nyúlt egyjátékos kampányhoz. Az Intel Game On oldaláról tudjátok letölteni. Cibáljátok, játsszátok, élvezzétek!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)