Hirdetés

Far Cry 2 letölthető tartalmak - The Fortune Pack

|

November végén lekaphatjuk a milliós példányszámban elkelt Far Cry második részéhez érkező letölthető tartalmakat.

Hirdetés

A bejelentéssel természetesen az Ubisoft rukkolt elő, mi pedig örülünk. Az afrikai forróságban szédelgők legnagyobb örömére ínycsiklandozó járgányok, fegyverek és pályák kerültek a csomagba, melynek a „The Fortune Pack" megnevezést adták. A szavannákon két új tragaccsal furikázhatunk, nevükön szólítva őket, érkezik az Unimog és a Quad. Hogy ne csak ismert földeken verjük fel a port hozzájuthatunk négy pályához is, ezek a Cheap Labor, Last Resort, Lake Smear, és a Fort Fury. Sőt, mixelhetjük a letölthető tartalmak elemeit, újonnan bemutatkozott négykerekes földönfutónkról kihajolva lőhetjük ellenfeleinket a három új fegyverrel (fűrészeltcsövű shotgun, hangtompítós shotgun és nyílpuska) és kavarhatjuk a föld porát. A Far Cry 2 letölthető tartalmak Xbox 360 és PlayStation konzolokon teszik tiszteletüket november végén 9.99 dolláros áron, ez Microsoft valutában 800 pontot jelent.

 

farcry2dl.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)