Hirdetés

Far Cry 2 - SecuROM támogatás

|

Az egyre elterjedtebb és annál több bosszúságot és kellemetlenséget okozó SecuROM másolásvédelem védi majd a Far Cry 2 korongjait.

Hirdetés

Hírszolgálatunk délelőtt jelentette, hogy a UbiSoft Montreal régóta készülgető és valamikor idén év elején bejelentett produkciója, a Far Cry 2 végre bearanyozódott. Az örömteli hírt sajnos kissé beárnyékolja, hogy a korongokat a manapság sok más játéknál is alkalmazott SecuROM másolásvédelemmel látják el, azaz összesen három gépre öt alkalommal lehet feltelepíteni a játékot. Természetesen a rendszer csakis a PC-s tábort érint. A dolog érdekessége, hogy minden egyes uninstalláláskor az aktivációt "visszatéríti" a rendszer. A műveletet "visszahívásnak" is hívhatnák, mely lényege, hogy a játék törlésekor lehetőségünk nyílik három másik gépre is feltelepíteni a Far Cry 2-öt.

farcry23.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)