Hirdetés

Három újabb Xbox 360-as játékot játszhatunk Xbox One-on

|

A Microsoft folytatja a munkát, újabb játékok költöznek a jelenlegi generációs konzolra a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

Hirdetés

Eléggé bejött a Microsoftnak, hogy visszafelé kompatibilissé tette az Xbox One-t. Így egyrészt még nagyobb a játékkínálat, másrészt anélkül játszhatjuk újra előző generációs kedvenceinket, hogy elő kellene kotorni a 360-at.

Hirdetés

Van még mit átköltöztetni, idén is jó pár játékra számíthatunk. Tegnap három cím vált Xbox One-on is játszhatóvá, melyek nagy franchise-okhoz tartoznak: a megosztó Far Cry 2 és Driver: San Francisco, valamint az elég sikeres Sniper Elite V2.

Aki bármelyiket megvásárolta korábban lemezesen vagy digitálisan, annak nem kell újra fizetnie, a többiek pedig megtalálják őket az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)