Hirdetés

Far Cry 2 - Üdvözöllek a dzsungelben!

|

Afrika sűrű dzsungelének minden egyes sarkán a halál vár Rád. Te melyik utat választod?

Hirdetés

Őrült egy hét van a hátunk mögött, hiszen egy teljes hét leforgása alatt több nevesebb játék is idő előtt felkerült a világhálóra. A lavinát a hétvégén felkeveredett Fallout 3 indította el, amit ma követett a Far Cry 2 és a Fable 2 MAGYAR(!) verziójának kalózoldalakra való felszivárgása. Egyes források szerint az újságírói tesztpéldányok keveredtek rossz kezekbe, ami viszont biztos, hogy hatalmas kár érte így a kiadókat és a stúdiókat. Persze a PC-sek most gúnyosan megjegyezhetnék, hogy miféle warezről is magyaráz itt a játékipar apraja-nagyja, azért azt senki felejtse el, hogy mindezektől függetlenül még mindig többen vásárolnak konzolra játékot, mint PC-re. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)