Hirdetés

Far Cry 2 - Widescreen probléma megoldva?

|

Az Ubisoft legújabb üdvöskéje apró hibával érkezett a boltokba, ám szerencsére van megoldás.

Hirdetés

Mint arról beszámoltunk nem is olyan régen, a Far Cry 2 widescreen támogatása erősen vitatható. A szélesvásznú megjelenítés, ugyanis nem azt jelenti, hogy a képet oldalirányba megnyújtjuk, hanem, hogy növekszik a látószög. Ez az apróság bizonyára elkerülte a vadi új engine hegesztésekor a tisztelt fejlesztők figyelmét. Sebaj, hiszen létezik community, önjelölt Robin Hoodok, akiket a piszok kiadók nem átallanak hackernek nevezni. Ezek a jó emberek pediglen összedobtak egy javítást amivel sokkal jobb lett a gamma. Igazából a hack egy ember műve - név szerint Racer_S - aki egy ártatlan kis programocskával megoldja a kálváriát. Szegény Ubisoftnak biztosan nem álltak rendelkezésre az erőforrások, amivel egy ekkora hatalmas változásokat eszközölő kis patchet kiadhattak volna. A házi patch egyetlen hibája, hogy sajna az Punkbuster úgy vágja ki a hivatalos szerverekről azt aki használja, mint az egyszeri macskát. Aki tehát online tolja a játékot, annak ez a megoldás sajnos nem válik be, de azért tuti akadnak páran akiknek nagy örömet okoz - nekem biztosan. Tépjétek INNEN. Megköszönni és adakozni ITTEN lehet Racer_S kollegának. Alant a kép, tudom, hogy már volt, de hátha valaki nem vette észre, és hát végül is, ez jól prezentálja a problémát nemde?

fc2wide_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)