Hirdetés

Far Cry 3 - A vadvilág veszélyei

|

Ki mondta, hogy a trópusi környezet legnagyobb veszélyeit az emberi ellenfelek rejtik? A Far Cry 3 rendesen rácáfol erre.

Hirdetés

Dan Hay, a játék producere beszél nekünk a Far Cry 3 varázslatos, trópusi környezetéről, az ellenfelekről, de leginkább a vadvilág veszélyeiről, hiszen ha egy bokrot zörögni hallunk a hátunk mögött, az inkább lesz halálos támadással rendelkező vadállat, mint gépfegyveres ellenfél, érdemes tehát odafigyelni a faunára. Hay szerint a játékos minden döntésével és cselekedetével behatással lesz a környezetre, ami rossz hír lehet azok számára, akik kedvtelésből végeznek majd az állatvilág képviselőivel, hiszen nem tudni, milyen következményekkel járhatnak a különböző cselekedeteink. További információk és részletek:

A Far Cry 3 november 29-én éri el Európa partjait PC-n, PS3-on és X360-on egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)