Hirdetés

Far Cry 3: Blood Dragon - a film

|

Örülnétek egy 80-as évek filmjeinek látványvilágára épülő játékból készült filmnek? Tessék!

Hirdetés

Ahogy azt a GameStar Far Cry 3: Blood Dragon teszt is sejteni engedte, nem lett hibátlan alkotás a Ubisoft lövöldéje. Ennek ellenére még mindig az egyik legszórakoztatóbb program az idei felhozatalból, nem is lenne annyira meglepő, ha film készülne belőle.

Megijedni nem kell, nem Uwe Boll egy újabb, meg nem értett műalkotásáról van szó:Mike Dahlquist a játék alapján elképzelte, milyen is lenne egy film a Blood Dragon hangulatában. Emberünk egyébként is szeret speciális effektekkel bűvészkedni és az alapanyag tökéletesnek bizonyult ahhoz, hogy kamatoztathassa ezirányú tehetségét. A lent látható trailer neonfényben és őrületben gazdag, megtekintése fokozottan ajánlott:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)