Hirdetés

Far Cry 3: Blood Dragon - legyen belőle mozifilm

|

Mint derült égből a kiborgtámadás, úgy futott be a Blood Dragon első élőszereplős előzetese. Annak ellenére, hogy egy digitális címről beszélünk, a Ubisoft nem aprózza el a marketinget.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb dobása lehet a Far Cry 3: Blood Dragon, amit legalább annyira várunk, mint a GameStar Tábort (és higgyétek el, rendesen be vagyunk sózva mindkettő miatt)

A Blood Dragon megjelenése május elsején esedékes, ami miatt más értelemben, de ha lehet, még hangosabban skandáljuk az "Éljen május elseje!" frázist. A PC-s verzió ugyan már kiszivárgott, így a legtöbb internetes kalóz alighanem belekóstolt a közel nyolc órás kalandba, és ők, valamint azon kritikusok, akik idő előtt kapták kézhez a játék egy példányát, egyöntetűen pozitív véleménnyel vannak a Ubisoft digitális címéről. Már az első Far Cry 3: Blood Dragon trailer is levett a lábunkról, most viszont itt van ez az élőszereplős, "The Cyber War" nevet viselő darab, amire szintén nehéz szavakat találni. Hármat azért mégis sikerült: nézzétek meg mindenképpen! Ahogy bejelentik az egész estés filmet, azonnal előjegyezzük a mozijegyeket. Vagy előrendeljük a VHS kazettát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)