Hirdetés

Far Cry 3: Blood Dragon - Michael Biehn laza és káromkodik

|

Egyik pillanatban zseniális a játék, a másikban inkább bukjon meg - Michael Biehn F-betűs szavak között nyilatkozik a játékról, és mutatja meg, milyen a szinkronszínész munkája.

Hirdetés

A VHS és a szintis zene korszakát idéző Far Cry 3: Blood Dragon az idei év egyik legmeglepőbb jelensége, pláne, hogy a fejlesztők látszólag a játék minden elemét megpróbálták a nosztalgia alá gyűrni: még Michael Biehnt is megszerezték.

Biehn olyan filmekben játszott, mint a Terminátor, az Aliens és A mélység titka; így nem csoda, hogy ő alakíthatja a '80-as évek díszleteiben pompázó, retrofuturisztikus akciójáték főszereplőjét, Rex Power Colt őrmestert. Az alábbi (VHS-minőségű) videóban azt is megtekinthetjük, hogyan veszi fel szövegeit (és káromkodik kiadósan) a sztár, miközben elmondja: a játék zseniális, és reméli, hogy bukás lesz.

Ökörködés, szemétkedés, vulgarizálás a köbön. "Nem érdekel a játék, csak a fizetésért vagyok itt." Viccel, vagy sem - a hangulat még az "így készült" videóban sem hazudtolja meg magát.

A játék PC-s verziója ugyan kiszivárgott már, de ha valaki a hivatalos Far Cry 3: Blood Dragon megjelenés dátumára kíváncsi, nem kell sokat aludni: május 1-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, és PS3-ra. (Meg természetesen Turbo MegaSystem-re. Nézzetek körül a padláson, biztos lesz ott egy.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)