Hirdetés

Far Cry 3: Blood Dragon - túl az egymillión, esélyes a dobozos kiadás

|

Az év egyik viccesebb és egyben legvakítóbb játéka a mai napig egymillió példányban talált gazdára, a Ubisoft pedig a lemezes változatot fontolgatja.

Hirdetés

Sokáig nehezen hittük el, hogy az április 1-jén bejelentett Far Cry 3: Blood Dragon egy létező dolog, de amikor május elején végül megjelent, az eredmény lenyűgözött minket.

Még hat hónap sem telt el a megjelenés óta, máris több, mint egymillióan voltak kíváncsiak a Ubisoft remekművére, aminek a Far Cry 3-hoz ugyan semmi köze nem volt, de a VHS korszakot remekül visszahozta. Yves Guillemot a Game Informernek árulta el, hogy a Blood Dragon és a Call of Juarez: Gunslinger sikere bebizonyította számukra a „mini-AAA” fejlesztési modell életképességét, és hogy a továbbiakban is találkozunk majd olyan digitális címekkel, amik abszolút megérdemelnék a dobozt. Guillemot nem zárta ki azt sem, hogy a Far Cry 3: Blood Dragon hamarosan dobozos formában is kapható lesz, mi pedig csak abban reménykedünk, hogy nem aprózzák el, és opcióként egy zseniális dolgokkal megpakolt gyűjtői kiadást is megvehet az, akit magával ragadott az élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)