Hirdetés

Far Cry 3 Classic Edition megjelenés - lesznek, akik egy hónappal korábban kapják meg

|

Kiderült, egészen pontosan mikor érkezik meg a Far Cry 3 újrakiadása jelenlegi generációs konzolokra.

Hirdetés

Az már eddig is tudtuk, hogy jön a Far Cry 3 Classic Edition, most azonban végre azt is elárulták az illetékesek, egészen pontosan mikor térhetünk vissza arra a szigetre, amit 2012-ben már a szívünkbe zártunk. 

Hirdetés

Az is kiderült, hogy a Far Cry 5 szezonbérletét megvásárló játékosok elég komoly előnnyel indulnak, ők ugyanis már május 29-én beizzíthatják a Far Cry 3 Classic Edition (amiért természetesen nekik nem kell külön fizetniük), míg a földi halandók, akik külön vásárolják meg a harmadik rész újrakiadását, csak egy hónappal később érhetik el a játékot. Minderről a hivatalos Far Cry Facebook oldal is beszámolt:

A Far Cry 3 Classic Edition PlayStation 4 és Xbox One konzolokra jelenik meg június 26-án. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)