Hirdetés

Far Cry 3: Holiday from Hell - saját fejed is elvesztheted a szigeten

|

Egy aprócska poén a fejlesztők részéről, melynek segítségével saját fejünk kerülhet a velejéig romlott ellenségünk lába elé.

Hirdetés

A Far Cry 3 'Holiday from Hell' nevű Facebook alkalmazás immár elérhető, és segítségével vagy megválhatunk fejünktől, vagy táncoló fűszoknyás cukibaba válhat belőlünk, ízlés szerint. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk ide, keresünk, vagy webkamerával készítünk magunkról egy normális képet, és néhány egyszerű kattintással megszabadulunk a felesleges részletektől. Amennyiben mindent viszonylag jól megcselekedtünk, akkor ennél sokkal jobb eredményt is elérhetünk (én csak úgy összedobtam):

Mindez valóban nem több, mint néhány kattintás és 2-3 perc, illetve az egész tényleg csak egy csepp poén, de ettől függetlenül jópofa és sokan szeretik az ilyesfajta kedveskedéseket. Szóval akinek van kedve, az már menjen is és dugja a fejét a homokba. Elképzelhető, hogy néhányan hibaüzenetbe fognak futni a linkre kattintva, ők ha nem szeretnének nagyon gépészkedni, próbálják meg egy másik böngészőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)