Hirdetés

Far Cry 3 - menekülés egy égő házból

|

Új játékmenet videó jelent meg a Far Cry 3-ból, melyben a főhős egy égő házból igyekszik kijutni.

Hirdetés

Idén a "harmadik részek éve" van, a Max Payne 3 és a Diablo III után egy másik legendás széria, a Far Cry is megkapja azt az epizódot, ami trilógiává fogja emelni (de azért az Assassin's Creed III-ról sem szabad megfeledkezni).

Bár a második rész hagyott némi kivetnivalót maga után, a harmadik rész az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy szintén a 80 fölötti pontszámmal rendelkező játékok kategóriáját erősíti. A Far Cry 3 látványos lesz, annyi szent, a túl sok scriptelt rész remélhetőleg nem megy a játékmenet rovására. Az alábbi videó úgy tűnik, hogy a játék első pályáján vezet minket végig, elég tutorial szaga van és a gondolkodáson sincs túl nagy hangsúly, de vannak benne kreatív megoldások. Megtekintését csak azoknak ajánljuk, akiket nem zavarnak a spoilerek. A játék megjelenése szeptemberben esedékes, és a PC-t, PlayStation 3-at és Xbox 360-at egyaránt meglátogatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)