Hirdetés

Far Cry 3 - Mennyire fedezhető fel szabadon a sziget?

|

Az alkotók 14 perces játékmenettel szemléltetik a választ.

Hirdetés

Mióta bejelentették a Far Cry 3 megjelenésének csúszását, úgy tűnhet, a rengeteg videóval próbálnak kárpótolni minket a készítők.

Ennek az áradatnak az újabb tagja egy 14 perces gameplay, melyben Mark Thompson vezető pályadizájner, és Jamie Keen vezető játékdizájner mondják meg a tutit.
Állatvédők, Micimackó rajongók és medvegondozók NE nézzék meg a most következő anyagot:

Ezek szerint nem csak szegény majmokra jár rá a rúd az új részben, de lássuk be, képmutatás lenne az emberi ellenfelek tömeges jobblétre szenderítése után a macik és makik egészsége miatt aggodalmaskodni.

A Far Cry 3 november 29-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a GSO-n pedig elő is tudjátok rendelni a játék különleges kiadását, exkluzív jóságokkal megszórva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)