Hirdetés

Far Cry 3 - Nem lesznek dedikált szerverek

|

A Ubisoft megerősítette azt, ami talán nem minden rajongónak fog tetszeni, hogy a Far Cry 3 nem támogatja majd a dedikált szervereket.

Hirdetés

A Far Cry 3 alapvetően az egyjátékos módra épít, de lehetőségünk lesz a multiplayer lehetőségeit is megízlelni, ám a Ubisoft ma megerősítette, hogy a játék nem fogja támogatni a dedikált szervereket.

Az egész ügy abból indult ki, hogy egy játékos a francia kiadó hivatalos fórumán megkérdezte a dedikált szerverek lehetőségét, majd a Ubisoft ennek hatására adta ki az egyes játékosok számára bizonyára elszomorító közleményt. Mit gondoltok, az alapból egyjátékos módra kihegyezett Far Cry 3 kevesebb lesz a dedikált szerverek elhagyásával vagy nem oszt nem szoroz azok hiánya?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)