Hirdetés

Far Cry 3 - öt és fél perc játékmenet

|

Egy mindenféle töltelékektől mentes játékmenet videó érkezett a Far Cry 3-ból, melyben főhősünk leginkább a sziget partján barangol.

Hirdetés

Bevallom őszintén, nem szoktam játékvideókat nézni, mert általában lelőnek néhány poént, aztán nem lesz akkora a WTF-faktor, mint kellene lennie.

A Far Cry 3 esetében most azonban kivételt tettem, és remélhetőleg tartogat még meglepetéseket, mert az alábbi videó nagyon felcsigázott. Vannak benne látványos akciójelenetek, katonák saját késükkel leszúrva, meg színes bogyók hatására beállt hallucináció. Érdemes még megemlíteni az aláfestő zenét, bár én nem rajongok az elekronikus maszlagért, az ilyen jelenetekbe pont illik. A Far Cry 3 szeptemberben jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re, addig meg várakozunk türelmetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)