Hirdetés

Far Cry 3 PC előrendelés GameStar-exkluzív ajándékokkal

|

Rendeld elő nálunk a Far Cry 3 különleges kiadását, és exkluzív ajándékokat adunk mellé.

Hirdetés

November 30-án jelenik meg Magyarországon a Far Cry 3 a PlayON gondozásában. A PC-s változatot már most előrendelheted nálunk, s akkor az alap kiadás helyett a Lost Expedition különleges kiadást kapod meg számos ajándékkal egyetemben.



A Far Cry 3-ban a fiatal Jason Brody egy titokzatos trópusi szigeten ragad elvágva a civilizációtól és barátaitól. Ha életben akar maradni, ki kell vetkőznie önmagából, és olyasmiket kell megtennie, ami a helybélieket rettegésben tartó őrült hadurat is őszinte mosolyra készteti. Elmosódik a határ jó és rossz, helyes és helytelen között.
A Ubisoft Montreal játéka visszatér a sorozat trópusi gyökereihez, és élettel tölti meg a dzsungelt, ahol nem csak fosztogatók és kalózok várnak hősünkre, hanem veszedelmes ragadozók is.



Amennyiben nálunk rendeled elő a Far Cry 3 PC-s kiadását 8990 forintért (+ 990 forint szállítási költség, személyes átvételre nincs lehetőség), akkor a Lost Expedition változatot kapod meg két extra, mintegy 40 perc játékidőt nyújtó küldetéssel (Forgotten Experiment és Ignition in the Deep), valamint egy exkluzív fegyverrel a többjátékos módhoz (The Japanese Gun).
Ezenfelül a készlet erejéig további ajándékok járnak azoknak, akik a GameStar oldalán rendelik elő a Far Cry 3-at:
 - Sörnyitó alakú 8GB pendrive
 - Hunter DLC csomag (M700 Hunting Rifle bónusz fegyver az egyjátékos módhoz és 3 exkluzív vadász skin)

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)