Hirdetés

Far Cry 3 - pszichopaták, drogok és egyéb veszélyek

|

A legújabb Far Cry történéseinek helyt adó Rook Island nem a kedves, békeszerető lakóiról híres, de megfelelő eszközökkel mindenki kezelhető.

Hirdetés

Megfelelő eszközök alatt természetesen nem a terápiás foglalkozásokat és a kedves szavakat értjük, a megoldás hosszantartóbb megnyugvást eredményez.

A múltkori, a Rook Szigeteket ismertető videó után itt a sorozat második része, melyben a pszichopata, kegyelmet nem ismerő gyilkosok, a fura hatásokat előidéző drogok és a fogságban tartott medvék a társadalomra gyakorolt negatív hatásait ismerhetjük meg. Vannak más vadállatok is, hősünk szerencsejátékozik is egy kicsit, meg persze vezet is, ami elengedhetetlen lesz a hatalmas sziget körbejárásához (kivéve akkor, ha annyi időnk van, hogy azt már öt naptárral sem mérhető). Csekkoljátok a Far Cry 3 legfrissebb trailerét, mert igen tanulságos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)