Hirdetés

Far Cry 3 - Robbanó majmok potyognak az égből...

|

Monkey Business Pack néven négy extra küldetéshez juthatunk a Far Cry 3 kapcsán, melyek fő szerepét a kirobbanó sikerű csiták adják.

Hirdetés

Az még hagyján, hogy óvakodnunk kell a játékban előforduló pszichopatáktól, drogoktól és egyéb veszélyektől, de nem lehetünk biztonságban szinte sehol, ha robbanásra kész majmok kőröznek a fejünk felett.

A Ubisoft arra buzdít mindenkit, hogy megéri előrendelni a Far Cry 3-at a különböző üzletláncoknál, hiszen exkluzív tartalmakban lehet részünk a vásárlás által, például olyan vicces és az állatvédők által nyilván gyűlölt küldetéseket kaphatunk kézhez, mint a robbanómajmok által kivitelezett gyilkosságok. Kizárólag az előrendelés útján megszerzett Far Cry 3 különös kiadásában részesülhetünk a szóban forgó plusz négy küldetésben, melyet a kissé értelmi fogyatékos kinézetű Hurk oszt nekünk és egyetlen közös dolog van a feladatokban: robbanószerrel felszerelt makikkal kell azokat kiviteleznünk.

A GameStop-nál már biztosan előrendelhető az exkluzív, négy új küldetést biztosító (Monkey Business Pack) Far Cry 3, a játék pedig november 29-én válik elérhetővé mindenki számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)