Hirdetés

Far Cry 3 - Story Trailer

|

Hangulatos előzetes érkezett, melyben az alaptörténetet mesélik el nekünk.

Hirdetés

Nincs sok hátra a Far Cry 3 megjelenésééig: mi sem mutatja ezt jobban, minthogy pár napja küldték aranylemezre a matériát.

Ezúttal egy új trailer-t nézhetünk meg, melyből kiderül, hogy főhősünk, Jason Brody csak egy nagyot szeretett volna bulizni barátnőjével és haverjaival, amikor fegyveresek rajtuk ütöttek, és társait elrabolták. Emiatt Jason egy olyan utat választ, amiről Yoda mester sem nyilatkozna túl pozitívan - viszont ebben a helyzetben talán ez az egyetlen járható út...

Ismét egy előzetes, mely sokak számára emlékezetes maradhat az erős zenei aláfestésnek köszönhetően. Éppen ezért meg is kerestem a muzsikát, érdemes végighallgatni, szerintem nagyon jól sikerült:

Losers - Azan:

A Far Cry 3 november 29-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra (Ne aggódjatok, a videó végén látható dátum csak Észak-Amerikára vonatkozik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)